همایش گردشگری سلامت، چالش ها، فرصت ها، راه کارها

مرکز تحقیقات گردشگری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف ­آباد با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان،همایش گردشگری سلامت، چالش­ها، فرصت­ها، راه­کارها را در تاریخ پنجشنبه 31 خرداد 97 از ساعت 4 الی 8 عصر (همزمان با دهمین دوره نمایشگاه بین­ المللی گردشگری و هتل داری اصفهان)، برگزار می نمایند.

مکان برگزاری این همایش، سالن همایش­های نمایشگاه بین ­المللی اصفهان، واقع در پل شهرستان می باشد. همچنین برنامه این همایش شامل سخنرانی تخصصی، نشست تخصصی، پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و راهکارهای موجود در این حوزه می باشد.

گردشگری سلامت شامل افراد و گروه هایی هستند که براي استفاده از تغییر آب و هوا (با هدف پزشکی و درمانی) استفاده از آب های معدنی، گذراندن دوران نقاهت، معالجه و نظایر آن اقدام به مسافرت می کنند. گردشگری سلامت آن نوع از جهانگردی است که با فعالیت های بهداشتی و درمانی مرتبط می شود و مورد توجه جهانگردانی قرار دارد که به خواص درمانی منابع طبیعی توجه دارند، مانند چشمه های آب گرم، گیاهان دارویی، سواحل لجنی و گل های درمانی.
دبیر همایش: دکتر امیر گندمکار
شروع ثبت نام از تاریخ 20 خردادماه